Skip to main content
15 aprile, 2024, Hotel Ramada sala Toscana.

Make-up Trends by Iaz Denisa

Masterclass Pentru prima dată în Oradea, make-up artistul Iaz Denisa susține un Masterclass unde vă așteptăm să cunoașteți stilul ei și tehnicile explicate in detaliu.
Zile
:
Ore
:
Minute
:
secunde

Ziua Învățătorului

5 iunie, 2023

În 5 iunie 2023 chiar de “ziua învățătorului” a avut loc festivitatea de încheiere a cursului NOUL NORMAL dedicat profesorilor din mediul urban și rural din județul Bihor ce a avut ca scop adaptarea metodelor de predare și relaționare cu elevii ca parte integrantă a noii normalități.

Cursul NOUL NORMAL – metode inovative de predare și de evaluare (curs avizat MEN din oferta de formare CCD Bihor- Nr. 526 din 29.09.2022, pag 31) este un program finantat de Rotary Art Nouveau și susținut de d-na prof Mirela Tanc

care își propune a apropia profesorii de elevi ca parte integrantă a noii normalități. Cursul se bazează pe o abordare preponderent practică, ce derivă din necesitățile de formare ale fiecărei grupe de cursanți.

A apărut ca necesitate deoarece a fost și este în continuare nevoie de schimbare a mentalității cadrelor didactice cu privire la formarea pe parcursul vieții (never stop learning) a felului prin care ne apropiem de elevii noștri și le facilităm învățarea.

Programul s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani calendaristici.

Anul acesta s-au derulat 3 serii de curs la care au participat peste 50 de cadre didactice din județul Bihor.
Programul s-a derulat cu sprijinul financiar al membrilor Clubului Rotary Art Nouveau Oradea și sponsorilor cărora le mulțumim.

Câteva referințe de la participanți:

  • am învățat noi resurse si modalitati cu ajutorul cărora sa ne adaptam mai usor la schimbarile aduse de contextul actual.
  • Noutate, inspirație, curiozitate, modestie, bunătate, frumusetea sufletului, ingredientele necesare pentru evoluție in cariera și ajutor oferit celorlalți colegi.
  • A fost un curs extraordinar, intens și foarte atractiv. Materialele prezentate sunt surse utile care stimulează creativitatea și comunicare. Am folosit o parte din cele propuse, elevii mei fiind foarte încântați.
  • Este cel mai interesant curs la care am participat si de la care am invatat foarte multe. Intr-adevar NOUL NORMAL!


„Viața e frumoasă când ești fericit, dar viaţa e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”