Skip to main content
Despre noi

Asociatia “ROTARY CLUB ORADEA ART NOUVEAU”

este o organizatie neguvernamentala, independenta fata de toate organele de stat, formatiunile sistemului institutional politic precum si fata de alte institutii şi asociatii socio-profesionale, apolitica, nonprofit, cu personalitate juridica. ROTARY CLUB ORADEA ART NOUVEAU este membru al Rotary International.

Principiile fundamentale ale desfasurarii activitatii ROTARY CLUB ORADEA ART NOUVEAU sunt: egalitatea in drepturi, unitatea, democratia, solidaritatea, respectul pentru valori si culturi diferite, autonomia deplina şi reprezentarea autonoma a membrilor, transparenta asupra activitatilor si rezultatelor asociatiei atat fata de membri, colaboratori, cat si fata de parteneri.

Scopul și obiectul de activitate

Obiectul ROTARY CLUB ORADEA ART NOUVEAU este de a incuraja şi sprijini idealul de a servi ca baza unei intreprinderi onorabile si, in particular, de a incuraja şi sprijini:
 • I. Dezvoltarea cunostințelor ca oportunitate de a servi;
 • II. Standarde etice inalte in afaceri şi profesii; recunoaşterea valorii tuturor ocupatiilor utile; şi innobilarea ocupatiei fiecarui rotarian ca oportunitate de a servi societatea;
 • III. Aplicarea idealului de a servi in viaţa personala, profesionala și de comunitate a fiecarui rotarian;
 • IV. Promovarea inţelegerii internationale, a bunavointei si a pacii prin intermediul relaţiilor amicale ale persoanelor de diferite profesii, unite sub idealul de a servi.

2018

Înființat

37

Membri

20+

Proiecte

Scopul ROTARY CLUB ORADEA ART NOUVEAU. Cinci Căi de a Servi.

Cele Cinci Căi de a Servi ale Rotary reprezintă cadrul filozofic și practic pentru activitatea acestui club Rotary:
 • I. Serviciul pentru Club,

  prima cale de a servi, implica actiunea pe care trebuie sa o intreprinda un membru al clubului pentru a sprijini functionarea cu succes a clubului.
 • II. Serviciul Vocational,

  a doua cale de a servi, are rolul de a promova inalte standarde etice in afaceri si profesii, recunoscand valoarea tuturor ocupatiilor utile si considerand profesiunea fiecarui rotarian ca o oportunitate de a servi. Membrii clubului trebuie sa respecte principiile Rotary in viaţa personalasi profesionala.
 • III. Serviciul Comunitar,

  a treia cale de a servi, cuprinde eforturi variate pe care membrii trebuie sa le faca, uneori in colaborare cu altii, pentru a îmbunatati calitatea vietii persoanelor care traiesc in localitatea sau municipiul unde se afla clubul.

 • IV. Serviciul International,

  a patra cale de a servi, cuprinde acele activitati pe care membrii trebuie sa le faca pentru a promova intelegerea internationala, bunavointa și pacea prin favorizarea cunoasterii de noi persoane din alte tari, culturile acestora, obiceiurile, realizarile, aspiratiile și problemele, prin lecturasi corespondenta si prin cooperare in toate activitatile de club şi de proiecte destinate sa sprijine persoanele din alte tari.
 • V. Serviciul Noii Generatii,

  a cincea cale de a servi, recunoaste schimbarea pozitiva adusa de tineri prin implicarea lor in activitati de leadership, proiecte comunitare si internaționale de serviciu și programe de schimb care imbunatatesc si favorizeaza pacea internaţionala și intelegerea culturala.