Skip to main content
15 aprile, 2024, Hotel Ramada sala Toscana.

Make-up Trends by Iaz Denisa

Masterclass Pentru prima dată în Oradea, make-up artistul Iaz Denisa susține un Masterclass unde vă așteptăm să cunoașteți stilul ei și tehnicile explicate in detaliu.
Zile
:
Ore
:
Minute
:
secunde

„Tinerețe fără bătrânețe”

16 decembrie, 2021

ColaborareadintreRotary Club Oradea Art Nouveau și Asociația Filantropia în cadrul proiectului „Tinerețe fără bătrânețe” a adus anul acesta multă bucurie atât la Casa de tip familial din Bratca, cât și la Căminul Sf. Pantelimon. 

Cu sprijinul ȘcoliiPrimare Americano-Română am dăruit tinerilor cadouri de Crăciun și în „Atelierul lui Moș Crăciun” am creat ornamente pentru brad: globuri și ghirlande colorate. Apoi am dus spiritual sărbătorilor de iarnă seniorilor de la Sf. Pantelimon. Brad, ornamente, daruri și colinde au fost ingredientele care au adus zâmbete pe fețele seniorilor.

S-au bucurat copiii și am înseninat puțin viața bunicilor. Tinerii au învățat să dăruiască, bunicii s-au bucurat să primească.

Este o acțiune de suflet prin care dorim să aducem împreună personae senioare din Centrele de seniori și copiii din Centrele de copii cu scopul de a interacționa în mod constant și de a beneficia reciproc de emoția și căldura sufletească pe care fiecare o poate oferi.