Passer au contenu principal

Vinul și Muzica

18 novembre, 2022

TUBi or not TUBi! That is the adoption!

Evenimentul “Vinul și muzica” care a avut loc joi seara în incinta Sinagogii Sion ne-a dus cu un pas mai aproape de visul nostru. Mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă această seară alături de noi. Ingredientele serii au fost în primul rând prietenia și dorința de a aduce frumosul în viața noastră, vinurile de colecție ale Centrului de Cultura și Civilizația Vinului ”Millesime”, vocea Soniei Vass, farmecul dansului prezentat de Exclusive și bucuria timpului petrecut împreună. 

Proiectul Rotary Club Oradea Art Nouveau „TUBi or not TUBi. That is the adoption!” și-a propus să sprijine restaurarea orgii din Sinagoga Sion, acest instrument muzical complex, oferind astfel posibilitatea iubitorilor de muzică să asculte preludii, sonate și simfonii pentru orgă în interpretarea unor instrumentiști de excepție. 

Trăim cu speranța că prin implicarea și generozitatea oamenilor de bine, în scurt timp vor exista suficiente resurse financiare pentru contractarea serviciului de restaurare a orgii.Dacă dorești să te implici în acest proiect adoptă unul din TUBurile orgii din Sinagogă, noi îți scriem numele pe Panoul Comemorativ și îți oferim un Certificat de Adopție.

TUB mic -150 lei

TUB mediu – 300 lei

TUB mare – 500 lei

Donațiile se pot face în contul RO57 BTRL RON CRT 04 6385 6802 de la Banca Transilvania specificând ORGĂ sau contactați unul dintre membrii Clubului Rotary Art Nouveau. 

“Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și ma ibună când alții sunt fericiți datorită ție.”