Passer au contenu principal

Traseu Turistic

25 octobre, 2022

Rotary Club Oradea Art Nouveau crede că nici un efort nu este prea mare pentru a susține îmbunătățirea calității vieții în comunitățile noastre. 

De aceea ne-am implicat cu bucurie pentru a ajuta la finalizarea traseului turistic Biserica cu Soare – Via Cruciș. Am sprijinit Asociația pentru dezvoltarea localităților Vintere și Brătești cu suma de 2500 lei. Ne-am implicat și noi în „transformarea dealului Vintere intr-o oază de liniște și frumusețe.”

Armonia dintre oameni și armonia oamenilor cu natura trebuie să fie pentru fiecare dintre noi un țel.

„Aș dori să mulțumesc Clubului Rotary Art Nouveau pentru sprijinul acordat în vederea inaugurării traseului turistic Biserica cu soare-Via Crucis de la Vintere. Încă o dată, membrii acestui club, adevărați binefăcători, au venit în sprijinul unor inițiative care au menirea de a proteja mediul înconjurător, dar și pentru a evidenția si pune în valoare obiectivele turistice. Multumiri, doamnei Daniela Ionașcu, precum și domnului Cristian Puscaș. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați.” ne-a transmis Pr. Dr. Florin Jula. „Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție”

Traseu Turistic