Passer au contenu principal

„Să nu uităm seniorii”

11 mars, 2021

„Să nu uităm seniorii”proiect demarat de Rotary Club Oradea Art Nouveau în luna decembrie a anului 2020 continuă și în acest an. 

Să-I ajutăm pe oamenii care au croit cărări înaintea noastră, să le arătăm  că nu i-am uitat este o bucurie atât a noastră cât și a bunicilor noștri. Bunici care deși ne-au cuprins micuțele mâini doar o vreme, ne cuprind inima pentru o veșnicie.

După ce în decembrie ne-am transformat în Crăciunițe și am încercat să oferim puțină bucurie seniorilor noștri, anu acesta în luna ianuarie am venit din nou însprijinul lor, a sănătății lor oferindu-le suplimente nutritive atât de necesare mai ales acum în această perioadă dificilă pentru noi toți.

Luna februarie ne-a adus din nou împreună. Le-am dăruit seniorilor o canapea și două fotolii pentru sufrageria lor, pentru ca spațiul de zi în care petrec mult timp împreună să fie cât mai plăcut și confortabil.

Dorim să le arătăm seniorilor de la „Casa bunicilor” din Miersig că nu i-am uitat, căci cine își uită bătrânii, adică trecutul, nu are nici un viitor.

Rotary Club Art Nouveau d'Oradea dorește să diversifice acțiunile din cadrul proiectului„Să nu uităm seniorii”prin interacțiune umană, diverse activități și colaborări cu astfel de case ale seniorilora dăugând astfel o rază de lumină în viețile lor. Bunicii sunt oameni cu argint  în păr și aur în suflet și nici un efort nu este prea mare pentru bunăstarea lor material și sufletească.