Passer au contenu principal

Rotary Club Oradea Art Nouveau – Februarie 2023

3 février, 2023

Rotakids Oradea – bun venit în marea familie Rotary. 

Rotary Club Oradea Art Nouveau si-a îndreptat, de-a lungul timpului, atenția spre educație, fie că este vorba despre educație formală ori nonformală, fie că este vorba despre mediul urban ori rural. Am derulat proiecte de instruire, consiliere, am realizat biblioteci sau tabere vocaționale, etc contribuind astfel la educația tinerilor, la formarea viitoarelor generații.

De această dată în parteneriat cu Rotary Club Oradea 1113 am demarat proiectul Rotakids Oradea. 

Fideli motto-ului „Service Above Self ” ne dorim să împărtășim valorile rotariene și celor mici, sprijinindu-i astfel să-și dezvolte abilitățile de a lucra în echipă, de a înțelege și de a se implica în acțiuni benefice pentru comunitatea din care fac parte, de a crește călăuziți de valori precum prietenia, integritatea, bunăvoința și bună înțelegere.

Întâlnirile Rotakids au loc în fiecare lună la Scoala Primara Americano-Romana American Romanian Elementary School din Oradea sub coordonarea colegei noastre Claudia Morar. 

Le dorim mult succes atât copiilor porniți pe acest drum și colegilor rotarieni care sunt implicați în acest proiect.

Credem că scopul nostru este să construim o lume mai bună pentru copii și să-i învățăm și pe ei să facă la fel, să creăm o lume sigură, prietenoasă, plină de culoare și bucurie, o lume care să asigure o educație sănătoasă în care fiecare copil să își descopere adevăratul potențial.

„Viața este frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”