Passer au contenu principal

Prietenie fără granițe

6 octobre, 2020

Rotary Club Oradea Art Nouveau vă invită să ne fiți parteneri

și să sprijinim EDUCAȚIA copiilor nostri !

Prietenie fără granițe

Stimați parteneri,

Astfel, ne face plăcere să vă prezentăm un alt proiect drag clubului Rotary Oradea Art Nouveau: Prietenie fără granițe”.

Împreună cu Școala din Cociuba Mare am demarat proiectul “ Educational Equipment for Cociuba Mare School” și datorită obiectivelor și a modului în care întreg colectivul de profesori s-a implicat, am obținut o finanțare de 5.502 USD (4.655 euro)  din partea colegilor noștri de la Rotary Club Westbrook-Gorham, westbrookgorhamrotary.org/ .

Proiectul are două obiective principale:

  1. Dotarea cu 10 laptopuri, 10 licențe, 10 antivirus, 1 imprimantă și 1 multifuncțională necesare derulării procesului de învățare interactivă pentru clasele 7 și 8  (în total sunt arondați peste 280 de copii – elevi și grădiniță)
  2. Împreună învățăm istorie, tradiție și limbi străine – grupe de lucru formate online între elevi și profesori din Cociuba Mare respectiv școala din Westbrook-Gorham. Această a doua parte se bazează pe implicarea voluntară a elevilor și profesorilor și pe suportul acordat de către membrii celor două cluburi partenere.

Bugetul total al proiectului este de 7.306 euro așa încât suntem în situația în care pentru a face achiziția finală mai avem nevoie de 2.650 euro. Știm că este o situație dificilă din punct de vedere economic, din cauza acestei pandemii, pe de altă parte copiii reprezintă viitorul nostru ca și țară și, mai ales școlile din mediul rural, au mare nevoie de noi! Orice sumă care să ne ajute să achiziționăm tot ce ne-am propus este binevenită!

Vă invităm să veniți alături de noi în acest proiect și să fiți sprijin pentru cei care vor să învețe și care nu au acces la tehnologie (de menționat că există Internet, conexiune Wi-Fi asigurate de către Primărie).

Fiți partenerii noștri și DONAȚI PENTRU A AJUTA LA EDUCAȚIA ALTOR COPII !

Rotary Club Oradea Art Nouveau vă mulţumeşte pentru atenţia acordată şi speră să câştige încrederea, simpatia şi susţinerea dumnevoastră în derularea proiectelor noastre.