Passer au contenu principal

L'heure du gouverneur

6 novembre 2023
L'heure du gouverneur

« L'Heure du Gouverneur » est une bonne occasion de souligner l'importance de l'amitié au sein des Rotary clubs.

Dincolo de continuarea proiectelor, Guvernatorul Districtual și-a prezentat viziunea legată de extinderea relațiilor în plan internațional, subliniind importanța conexiunii cu cluburile puternice. Un exemplu în acest sens a fost faptul că parte a programului de pregătire pentru funcția de Coordonator Districtual a urmat un stagiu în Franța (Districtul Paris 1660) creând astfel noi direcții de colaborare.

Chiar dacă la nivel regional există nevoi stringente, există o problemă globală, care ia tot mai mult amploare, motiv pentru care a și fost adăugată ca direcție de acțiune Rotary: sănătatea mentală. Culorile temei de anul acesta „Create Hope in The World ” nu au fost alese întâmplător: roșu, galben, albastru sunt culorile speranței.

Noi, Rotary Art Nouveau prin acțiunile și proiectele noastre: TEDx, Promenada Inimilor, Campanie împotriva consumului de droguri, Cadoul Moșului, Dragobete Caritabil dorim să generăm fapte bune, să dăruim lumină, să creăm speranță în comunitățile noastre, să ducem mai departe menirea Rotary.

Putem, vrem, reușim. Împreună.

„Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”