Passer au contenu principal

Căsuța zile colorate

23 octobre, 2022

Rotary Club Oradea Art Nouveau de-a lungul timpului și-a îndreptat atenția către educație, fie că e vorba de educație formală ori nonformală, fie că e vorba de mediul urban ori rural.

De această dată am venit în sprijinul Asociația ZILE Colorate din Suplacu de Barcău, județul Bihor ce are ca scop oferirea de programe educaționale și dezvoltare personală. Căsuța Zile Colorate în care se desfășoară activități educative pentru copii, evenimente culturale și ateliere de parenting a avut nevoie de izolație exterioară pentru a asigura confortul necesar desfășurării activităților. I-am sprijinit cu materiale de construcții în valoare de 11.400 lei pentru izolarea Căsuței, izolare ce asigură rezistența în timp a construcției, precum și eficacitatea termică.

Ne bucurăm că am putut oferi ajutor pentru ca cei mici și cei mari să poată beneficia de un spațiu confortabil în care să-și deschidă mintea și sufletul spre frumusețe și bunătate.

Ne dorim să avem puterea și resursele să ne implicăm în sprijinirea educației și să avem un aport important în dezvoltarea ei.”Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”