Passer au contenu principal

Cartea noastră cea de toate zilele.

24 mai, 2023

– a patra bibliotecă scolară rurală.

Am finalizat cea de a patra Bibliotecă Școlară Rurală, este vorba despre biblioteca de la Școala Generală din Mădăras.

Suntem fericiți că acest proiect a provocat și implicat mulți oameni de bine.

Trebuie să mulțumim profesorilor din această școală pentru deschidere, primăriei pentru implicare, sponsorilor și companiilor care ne-au susținut.

Sponsorii proiectului au fost Dana Ionașcu- membru fondator Rotary Art Nouveau, SIF Hoteluri, VPK Packinging Salonta, Calandrion, Dazurit, Romarketing, Roplus.

De asemenea trebuie să mulțumim tuturor celor care s-au implicat în evenimentul nostru „Cross-Sănătate pentru carte” din 1 iunie 2022, eveniment organizat pentru a sprijini înființarea Bibliotecii Școlare din Mădăras.

Proiectul „Cartea noastră cea de toate zilele” își propune să micșoreze distanța dintre mediul rural și cel urban, să încurajeze eliminarea analfabetismului funcțional în rândul elevilor și să prevină abandonul școlar. Proiectul nostru este benefic pentru întreaga comunitate, impactând pozitiv elevi, profesori și părinți deopotrivă, atrăgând atenția asupra importanței cititului și a alfabetizării ca drept fundamental al omului.

Considerăm că este important să creăm în comunitate oportunităţi pentru membrii ei de a creşte şi de a se dezvolta frumos şi armonios, iar cartea, accesul la lectură este un motor important în evoluţia noastră ca oameni.

Așadar, ne mândrim cu încă o Bibliotecă Școlară rurală realizată, cu încă un proiect important pentru comunitatea noastră, finalizat.

Dacă dorești să susții proiectele noastre o poți face donând în contul https://rotaryartnouveau.ro/fii-generos/.

„A trăi pentru alţii e o lege a naturii. Viaţa e frumoasă cănd eşti fericit, dar viaţa e şi mai bună când alţii sunt fericiți datorită ție.”