Skip to main content

Vis de mai

27 May, 2023

– cea de-a treia ediție a Balului Caritabil organizat de Rotary Club Oradea Art Nouveau a avut loc în data de 27 mai la Hotel/Restaurant Elite din Oradea.

În cadrul evenimentului am avut licitație deschisă cu obiecte speciale și unice, licitație scrisă, tombolă și numeroase surprize. Un meniu special, muzica bună și prietenia au fost ingredientele care au completat  această frumoasă seară de mai.
Cauzele pe care dorim să le susținem sunt:
Cea de-a doua ediție a Taberei de Educație prin Artă – Teatru, ce se adresează și în acest an copiilor din mediul rural, care au astfel posibilitatea să facă câțiva pași prin lumea magică a scenei dar și să își îndrepte atenția asupra propriei personalități.
și
Restaurarea orgii Sinagoga Sion. Ne dorim ca acest instrument polifonic complex cu sunete de la delicatețea de filigran până la masivitatea unui munte să însuflețească acest Centru Cultural orădean spre bucuria noastră a tuturor.
Alături de noi la acest eveniment a fost cunoscutul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk, Mircea Vintilă, care ne-a încântat cu minunatele lui piese pe versuri de George Coșbuc, Tudor  Arghezi,  Adrian Păunescu sau Florian. Pitiș.

De asemenea în cadrul evenimentului echipa noastră a devenit mai mare, 4 membrii noi s-au alăturat clubului nostru, oameni frumoși care consideră că îmoreună vom face lucruri importante pentru comunitatea din care facem parte.

A fost o poveste frumoasă cu oameni frumoși. 

Mulțumim tuturor celor care au ales să fie alături de noi și de proiectele noastre!

Vis de Mai îndeplinește Visuri!”Viața e frumoasă când ești fericit, dar viaţa e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”