Skip to main content

Rotakids Oradea

5 June, 2023

Rotakids Oradea se află la finalul primului an de activitate în marea familie Rotary. Un Club care se adresează copiilor până la 12 ani și care dorește să sprijine dezvoltarea armonioasă, conștientizarea valorilor precum prietenia, integritatea, bunăvoința și buna înțelegere.

Am sărbătorit împreună finalul de an rotarian printr-o vizită ghidată la Grădina Zoologică din Oradea, cu diplome de recunoaștere a implicării lor în acțiunile Rotakids și nelipsitul dulce din momentele de sărbătoare.

În acest an Rotakids Oradea a sprijinit evenimentul realizat de Rotary Club Oradea Art Nouveau, Dragobete Caritabil-Buletinista prin realizarea de mărțișoare ce au putut fi achiziționate pe bază de donație pentru Proiectul de restaurare a orgii din Sinagoga Sion.

Apoi s-au implicat în „Carnavalul” organizat de Rotary Club Oradea 1113 , realizând măști pictate destinate participanților care au venit să-și ofere sprijinul pentru Grădina Rotary, Macheta Cetății Oradea și Pajiștea Rotary, proiectele din acest an ale Rotary Club Oradea 1113.

Următoarea acțiune pe care Rotakids a realizat-o odată cu sosirea primăverii a fost acțiunea de ecologizare și plantare împreună cu colegii noștri de la Rotary Club Oradea 1113.

Aproximativ 20 de copii se întâlnesc bilunar la Scoala Primara Americano-Romana American Romanian Elementary School sub coordonarea colegei noastre Claudia Morar și se implică în a face lucruri frumoase pentru orașul nostru.

Suntem mândri de Clubul Rotakids și de dăruirea și implicarea copiilor din Club și le urăm mult succes în noul an rotarian.”Viața e frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție”