Skip to main content

„Moș Nicolae trimite atâta bucurie prin oameni buni în lume.”

5 December, 2023
Moș Nicolae trimite atâta bucurie prin oameni buni în lume

În ajunul sărbătorii Sf. Nicolae ne-am întâlnit cu copiii de la Grădinița și de la Școala Generală din Beznea, județul Bihor. Am făcut o scurtă călătorie în lumea legendelor de iarnă grație Zânei Cărților, copiii ne-au colindat, au primit daruri și ne-au răsplătit cu ornamente de Crăciun din lut realizate de ei. A fost o întâlnire care a adus zâmbete și bucurie în sufletelor tuturor.

Povestea a continuat la Aleșd. Cu sprijinul părintelui Bocsan Ovidiu i-am cunoscut și pe elevii claselor I-IV de la Liceul Teoretic Constantin Șerban din Aleșd, județul Bihor. Și aici spiritul sărbătorilor de iarnă, legendele, darurile și colindele au umplut inimile de bucurie și celor mici și celor mari.

Actiunea a fost posibilă cu sprijinul firmei Nidec și datorită prieteniei noastre Ligia Caojdan care a avut alături tineri inimosi bucuroși să ofere daruri. Și pe această cale încă odată vă mulțumim.

Colega noastră de Club actrița Mirela Niță Lupu a fost „vinovată” pentru frumoasa călătorie în lumea legendelor.

Felicitări Cristina Marinau Președinte Rotary Art Nouveau 2023-2024 pentru această inițiativă! A adus multă bucurie atât celor mari cât și celor mici.

„Viața este frumoasă când ești fericit, dar viața e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”

#WeAreRotary