Skip to main content

„Masa săracilor”

26 November, 2023
Masa săracilor Rotary Art Nouveau

„Masa săracilor”, da, există așa ceva și există și beneficiari, oameni care au nevoie de un astfel de sprijin. 

La inițiativa colegei noastre Dana Ionașcu, Asistent Guvernator Rotary District 2241 România și Republica Moldova, sâmbătă 26 noiembrie 2023 câțiva membrii ai Clubului Rotary Art Nouveau s-au implicat în acest proiect.

Dana Ionașcu a mărturisit că: „am inițiat și sponsorizat această acțiune dorind ca, împreună cu colegele și prietenele din Rotary Art Nouveau să aducem un strop de bine celor necăjiți în prag de sărbători și în semn de apreciere pentru cei implicați în Campania masa săracilor.”

Membrii Rotary Art Nouveau s-au implicat în pregătirea mâncării (s-au gătit 120 de porții) și în distribuirea ei. 

Am simțit că este Masa Bunăvoinței. 

Putem, vrem, reușim. Împreună.

Cristina Marinau, Președinte Rotary Art Nouveau 2023-2024 a spus că „această acțiune mi-a demonstrat ce înseamnă munca în echipă, fiecare dintre noi și-a găsit locul, am fost eficiente, rapide și vesele. Motivul pentru care ne-am adunat ne-a apropiat și mai mult, creând o legătura și mai puternică între noi!”

Campania Masa Săracilor Oradea și-a propus să ofere o masă caldă în fiecare săptămână pentru familiile defavorizate din Oradea. Campania este coordonată de Iulian Stan, în colaborare cu Fundația de Scleroză Multiplă Bihor și Asociația Filantropia Oradea. Acțiunea se desfășoară la Centrul de zi pentru persoane cu dizabilități din Oradea, str. Buzăului, nr.2.

„Viața este frumoasă când ești fericit, dar viaţa e și mai bună când alții sunt fericiți datorită ție.”

Masa Săracilor Rotary Art Nouveau