Skip to main content
1 December, 2022
Noi, Rotary Club Oradea Art Nouveau am sărbătorit astăzi, 1 decembrie, Ziua Națională a României împreună cu tinerii de la Casa de tip familial „Casa Bratca”. 
25 November, 2022
Pentru noi, Rotary Art Nouveau este o mare bucurie și onoare să împărtășim viziunea, valorile și obiectivele rotariene celor mai tineri, dornici să descopere, să învețe și să dobândească experiență de voluntar.
18 November, 2022
TUBi or not TUBi! That is the adoption! Evenimentul “Vinul și muzica” care a avut loc joi seara în incinta Sinagogii Sion ne-a dus cu un pas mai aproape de visul nostru.
4 November, 2022
Educație pentru noua generație”, un proiect districtual, ambițios și extrem de necesar în societatea românească, ne-a provocat, am format echipă și am acționat.
25 October, 2022
Rotary Club Oradea Art Nouveau crede că nici un efort nu este prea mare pentru a susține îmbunătățirea calității vieții în comunitățile noastre. 
23 October, 2022
Rotary Club Oradea Art Nouveau de-a lungul timpului și-a îndreptat atenția către educație, fie că e vorba de educație formală ori nonformală, fie că e vorba de mediul urban ori rural.
13 July, 2022
Rotary Club Oradea Art Nouveau încurajează tinerii și sprijină proiectele care crează valoare prin educație – viitorul copiilor noștri și al nostru în același timp. De această dată, ca o continuare a acțiunilor noastre, ne-am îndreptat atenția asupra unei altfel de educații – cea non-formală.
3 June, 2022
Împreună cu Rotary Oradea, am susținut financiar o mașină cu șofer puse la dispoziția Ambulanței Bihor pentru derularea mai rapidă a testărilor la domiciliu în perioadele de vârf ale pandemiei.
3 June, 2022
Global Grant D2490 Israel, ediția , 2021: Colegiul Emanuil Gojdu, Ediția a 2-a 2022: Colegiul Emanuil Gojdu și Liceul greco-catolic Iuliu Maniu
3 June, 2022
Tabăra este destinată elevilor cu talent în domeniul artei și cuprinde și o zi de suflet dedicată copiilor cu nevoi speciale.
28 March, 2022
Căutare de comori este un eveniment organizat de departamentul de limbă franceză-germană a Facultății de Litere din Universitatea Oradea la care participă echipe formate din elevi ai liceelor orădene. Comorile sunt descoperite pe baza indiciilor aflate în urma provocărilor primite în limba franceză.
23 March, 2022
A fost o bucurie pentru noi, Rotary Club Oradea Art Nouveau să fim conduși în călătoria mirării, a jocului, a descoperirii sunetului și a culorilor de cei 12 protagoniști – copii cu deficiențe de auz, ai spectacolului Puf Buf.